Lieve meiden van Maastricht,

 

Welkom op de  website van O.D.D. Amicitia, het dispuut dat al sinds 4 november 1988 de basis vormt voor vriendschappen op basis van eenheid en diversiteit. Ons mooie dispuut bestaat uit een divers gezelschap van Hotelschool- en Universiteitsstudentes. 

 

Amicitia betekent vriendschap en dat komt bij ons altijd op de eerste plaats. Maar naast gezelligheid met elkaar, is het voor ons ook belangrijk om het met andere dames- en herendisputen gezellig te hebben. Daarom zijn wij iedere woensdagavond in de stad te vinden. Menige avond beginnen wij rustig in onze sponsorkroeg, Café de Twee Heeren (Platielstraat 17-19), waarna wij ons een weg banen richting de Markt, om daar de boel op stelten te zetten. Ook zijn wij buiten de woensdagavond vaak aanwezig op feesten en borrels die worden georganiseerd door de andere disputen en studentenverenigingen.

 

O.D.D. Amicitia behoort tot de 30 disputen die zich hebben aangesloten bij Onafhankelijk Maastricht (OM), een overkoepelend orgaan bestaande uit de meest prominente en uiteenlopende onafhankelijke dames- en herendisputen van de mooiste studentenstad van Nederland; Maastricht.

 

Mocht je op zoek zijn naar een manier om het het maximale uit je studententijd te halen, dan is O.D.D. Amicitia misschien wel iets voor jou! Ben je geïnteresseerd in het dispuutsleven of heb je vragen, dan kun je ons altijd bereiken op odd_amicitia@hotmail.com of op

+31 6 29467995 (Tessa).  

 

 

Met Amicale groet,

 

De meiden van O.D.D. Amicitia