Lieve meiden van Maastricht,

 

Welkom op de  website van O.D.D Amicitia, het dispuut dat al sinds 4 november 1988 de basis vormt voor vriendschappen.

Ons mooie dispuut bestaat uit een diverse en hechte groep studerende dames die elke woensdagavond bij elkaar komen. 

 

Amicitia staat voor vriendschap, waardoor we altijd voor elkaar klaar staan. Naast de enorme gezelligheid onderling, is het voor ons ook belangrijk om veel te borrelen met verschillende dames- en herendisputen in de stad. Dit is dan ook de perfecte manier om  Maastricht echt goed te leren kennen! Elke woensdagavond zijn wij te vinden in onze sponsorkroeg De Dikke Dragonder  (Platielstraat 21), waarna wij onze avonden vaak eindigen in de vele leuke barren op de Markt.  Wij zijn naast de woensdagavond ook vaak te vinden op verschillende feesten en borrels die worden georganiseerd door andere disputen en studentenverenigingen. 

 

O.D.D. Amicitia behoort tot de 30 disputen die zich hebben aangesloten bij Onafhankelijk Maastricht (OM), een overkoepelend orgaan bestaande uit de meest prominente en uiteenlopende onafhankelijke dames- en herendisputen van de mooiste studentenstad van Nederland Maastricht.

 

Mocht je op zoek zijn naar een manier om het het maximale uit je studententijd te halen, dan is O.D.D. Amicitia misschien wel iets voor jou! Ben je geïnteresseerd in het dispuutsleven of heb je vragen, dan kun je ons altijd bereiken op odd_amicitia@hotmail.com of via Jetske: +31 6 40635682. 

 

Met Amicale groet,

 

De Dames van O.D.D. Amicitia